ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Τονάλι: Κατηγορείται για 50 παράνομα στοιχήματα και από την FA!

Οι περιπέτειες για τον Σάντρο Τονάλι καλά κρατούν.

Αφού έγινε ο πιο ακριβός Ιταλός ποδοσφαιριστής στην ιστορία, ο 23χρονος κρίθηκε ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό όσο βρισκόταν στη Μίλαν, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 10 μηνών από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα και δεν πρόλαβε να χαρεί τη μεταγραφή του στη Νιούκαστλ.

Αυτό που… πρόλαβε να κάνει ωστόσο, καταπώς φαίνεται, ήταν να παρανομήσει και επί αγγλικού εδάφους, με αποτέλεσμα να αποκτήσει μπλεξίματα και με την FA. Η αγγλική ομοσπονδία τον είχε ήδη στο στόχαστρό της και πλέον του απήγγειλε και επίσημα κατηγορίες για 50 παράνομα στοιχήματα σε διάστημα δύο μηνών (!), όσο δηλαδή ήταν παίκτης της Νιούκαστλ πριν τιμωρηθεί από την FIGC.

Αξιοσημείωτο δε, και ταυτόχρονα δηλωτικό του σοβαρού – και εξομολογημένου – εθισμού του Τονάλι στο στοίχημα, είναι το γεγονός ότι ο Ιταλός χαφ δεν σταμάτησε να παίζει παράνομα, ενώ ήξερε πως βρισκόταν στο μικροσκόπιο των Αρχών και υπό καθεστώς έρευνας!

Ο 23χρονος έχει περιθώριο έως τις 5 Απριλίου για να απαντήσει στην FA και φυσικά κινδυνεύει να τιμωρηθεί και από αυτή και να μείνει εκτός γηπέδων για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button