Ποδόσφαιρο

Το ψάχνει ο Μάντζιος για τον παίκτη πίσω από τον Μορόν

Ο Ρούμπεν Πάρντο προτιμήθηκε στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό να καλύψει τη θέση του επιτελικού μέσου, αλλά αποδείχθηκε ότι αυτή η επιλογή δεν είχε το αποτέλεσμα που προσδοκούσε ο Άκης Μάντζιος, οπότε ενόψει ΠΑΣ το ψάξιμο συνεχίζεται.

Ο Ισπανός πήρε την ευκαιρία χωρίς να την αξιοποιήσει. Δεν είχε πρωτοβουλίες στην επίθεση και δεν μπόρεσε να λειτούργησε υποστηρικτικά στον φορ, με τον Μορόν μέχρι το 80’ να είναι… εκτός παιχνιδιού.

Με τραυματίες Μάνου Γκαρθία και Λούκας Ρουπ, όμως, οι επιλογές είναι περιορισμένες για τη θέση “10” και ενόψει των δύο εντός έδρας αγώνων με ΠΑΣ και Ατρόμητο, αναζητείται ο παίκτης που θα δώσει… ζωή πίσω από τον Μορόν.

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα μπορεί να είναι μία επιλογή. Ο Τσέχος προτιμήθηκε να μην ξεκινήσει στο ματς με τον Πανσερραϊκό λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Από τη στιγμή της εισόδου του όμως αποδείχθηκε ότι ο φετινός Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να παίζει δίχως αυτόν.

Κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν διαθέτει την αντίληψη, την κάθετη πάσα, την αλλαγή παιχνιδιού και την ενέργεια που δίνει ο Τσέχος στον άξονα. Εφόσον ο Τσέχος είναι υγιής, δεδομένα θ’ αποτελέσει μία από τις σίγουρες επιλογές του Μάντζιου για το ματς της Κυριακής.

Σε διαφορετική περίπτωση, στη λίστα των υποψηφίων συμπεριλαμβάνονται συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν τα στοιχεία να καλύψουν τη θέση, αν και τις φορές που πήραν ρόλο δεκαριού δεν ανταποκρίθηκαν.

Σε αυτή τη συνομοταξία παικτών ανήκει για παράδειγμα ο Σαμόρα, που θα μπορούσε θεωρητικά να είναι μια επιλογή. Ο Σουλεϊμάνοφ θα μπορούσε επίσης να παίξει πίσω από τον Μορόν, αλλά αυτή τη στιγμή και με την ενέργεια που δίνει, δύσκολα ο Μάντζιος θα τον “κουνήσει” από τη δεξιά πλευρά.

Δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη αν μέσα στην εβδομάδα γίνει κάποια δοκιμή με τον Παναγίδη πίσω από τον Μορόν, καθώς ο νεαρός δείχνει καλά στοιχεία και μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button