Ποδόσφαιρο

Φατόρε: «Έτοιμοι και πνευματικά και σωματικά για το παιχνίδι με την Κηφισιά»

Ο Βαλεντίνο Φατόρε μίλησε στη Nova ενόψει του σημερινού (27/1, 20:00) εκτός έδρας αγώνα του Άρη με την Κηφισιά.

Ο νεαρός Ισπανός μπακ τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν σκέφτονται τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου, αλλά μόνο το τρίποντο για το πρωτάθλημα.

Αρχικά, ερωτώμενος πόσο επηρέασε την ομάδα θετικά η προηγούμενη νίκη με τη Νίκη Βόλου, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε με τα δύο γκολ στο τέλος, απάντησε ο Ισπανός αμυντικός του Άρη: “Περιμέναμε ότι το παιχνίδι θα είναι κλειστό και δύσκολο. Η Νίκη Βόλου, όπως κάνουν όλες οι ομάδες αυτού του επιπέδου σε αυτές τις περιπτώσεις, πρόσεξε πρώτα την άμυνά της. Ευτυχώς καταφέραμε και πετύχαμε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, στις καθυστερήσεις, οπότε ακόμη κι έτσι πήραμε μια νίκη που μας δίνει προβάδισμα πρόκρισης κι αυτό μας ευχαριστεί”.

Σχετικά με τον σημερινό αγώνα με αντίπαλο την Κηφισιά, είπε: “Ξέρουμε ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Κηφισιά είναι δύσκολη. Εμείς προερχόμαστε από πολλά παιχνίδια αυτό το διάστημα. Πρέπει να πάμε με την ίδια νοοτροπία που είχαμε στους προηγούμενους αγώνες και να βγάλουμε όλη την ενέργειά μας. Πρέπει να δώσουμε το 100%, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Στην ερώτηση, αν θεωρεί ότι είναι παγίδα για το μυαλό των κιτρινόμαυρων ότι ακολουθεί ο επαναληπτικός με τη Νίκη Βόλου τόνισε: “Στο ποδόσφαιρο πρέπει να ζεις και να βλέπεις το σήμερα. Ακόμη και την προπόνηση που κάνεις σήμερα, όχι τον αγώνα που έρχεται αύριο! Πρέπει να πηγαίνεις βήμα βήμα και να βλέπεις πώς εξελίσσεται η κατάσταση. Επομένως, μόνο την Κηφισιά έχουμε στο μυαλό μας, όχι τη ρεβάνς του Κυπέλλου. Είναι λάθος να σκεφτόμαστε από τώρα αυτή την αναμέτρηση”.

Κι όσο για το αν η ομάδα έχει επαρκή ενέργεια για τη σημερινή αναμέτρηση, με δεδομένο ότι παίζει σειρά αγώνων ανά τρεις-τέσσερις ημέρες, ήταν κατηγορηματικός: “Ναι! Είμαστε έτοιμοι και πνευματικά και σωματικά για το παιχνίδι με την Κηφισιά. Έχουμε και ενέργεια, αλλά και πάθος. Το rotation μας ως ομάδα είναι επαρκές”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button