Ποδόσφαιρο

Τρία μέτωπα στο σημερινό πρόγραμμα της Super League! Καισαριανή, Αγρίνιο, Σέρρες

Με τρία παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague, με τον Άρη να φιλοξενείται από την Κηφισιά, τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τη Λαμία και τον Πανσερραϊκό να κοντράρεται με τον Βόλο.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι εκείνο στο Αγρίνιο (17:30, Cosmote Sport2), ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Λαμία. Από δύο μεγάλες νίκες έρχονται και οι δύο, η ομάδα του Πετράκη από το σπουδαίο διπλό επί του ΟΦΗ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ οι Φθιώτες από την τεσσάρα επί της Κηφισιάς. Με διαφορετικούς στόχους βέβαια στο πρωτάθλημα, καθώς το συγκρότημα του Βόκολου ψάχνει ένα ακόμη βήμα για τα πλέι οφ, ενώ ο Παναιτωλικός βρίσκεται μόλις στο +2 από τη διακεκαυμένη ζώνη. Εκτός οι Οικονόμου, Μπαλντασάρα και Μλάντεν για τους γηπεδούχους, τιμωρημένοι οι Σλίβκα και Στάνκο για τη Λαμία. 

Η συνέχεια δίνεται με την αναμέτρηση Πανσερραϊκός-Βόλος (19:30, Novasports Prime), με τις δύο ομάδες να διάγουν αντίθετους βίους. Οι νεοφώτιστοι του Πάμπλο Γκαρσία έρχονται από το μεγάλο διπλό σωτηρίας στα Γιάννενα, ήταν μάλιστα το δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας τρίποντο, που τους φέρνει πλέον στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Την ίδια στιγμή ο Βόλος δέχτηκε την έκτη διαδοχική ήττα του με την πεντάρα από τον ΠΑΟΚ και παραμένει οριακά πάνω από τη ζώνη. Σταθερά απόντες στην εθνική τοτς οι Ουεντραόγκο, Μασαρίποφ για τους γηπεδούχους, εξέτισαν οι Γκαρσία, Ασλανίδης, Κόμπα, ενώ επανέρχεται και ο Τρουιγέ για τον Βόλο. 

Στις 20:00 (Cosmote Sport1) η Κηφισιά φιλοξενεί τον Άρη, που θέλει να επανέλθει στις νίκες και στο πρωτάθλημα, μετά τη -δυσκολότερη απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ (3-0)- επικράτηση επί της Νίκης Βόλου στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου. Υποψιασμένοι οι Κίτρινοι από την γκέλα του α’ γύρου, δεν θέλουν να την “πατήσουν” ξανά από την ουραγό της βαθμολογίας, που θα κατέβει και με πολλές απουσίες. Λείπουν για την Κηφισιά οι Μασούρας, Βαφέας, Μποτία, Ιπαλίμπο, Παπασάββας, Κρίστινσον, Κλωναρίδης, ενώ ο Άρης έχει εκτός τον τιμωρημένο Μπράμπετς και τους Ζουλς, Κουέστα, Πάρντο, αλλά επανέρχονται οι Τζούρασεκ, Ρόουζ και Μενέντες. 

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button