Βόλεϊ

Δουλειά με γρήγορους ρυθμούς για το «αύριο»

Ο Άρης ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν.

Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν τις σεζόν τους σε άνδρες και γυναίκες, αλλά η δουλειά δεν σταματάει εδώ. Στο βόλεϊ οι κινήσεις των ομάδων για τον ερχόμενο Οκτώβριο ξεκινάνε από… Απρίλιο και ο Άρης δεν πάει πίσω.

Στο ανδρικός βόλεϊ έχει καταθέσει μία «δυνατή« πρόταση στον Άκη Χατζηαντωνίου καταβάλλοντας μία πολύ σημαντική προσπάθεια για να τον κρατήσει στην ομάδα και δείχνοντας εμπράκτως ότι θέλει να χτυπήσει με αξιώσεις την άνοδο τη νέα χρονιά.

Η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς όλα δείχνουν ότι δύο ομάδες που θα είναι τη Volley League τη νέα χρονιά θα τον ήθελαν ως επικεφαλής τους.

Από την άλλη πλευρά στις γυναίκες οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν τις πιθανές επιλογές των προπονητών και έχουν βρει μερικές αξιόλογες λύσεις. Τη συμφωνία με τον προπονητή πρόκειται να ακολουθήσουν άμεσα και συζητήσεις τόσο για τις υπάρχουσες παίκτριες όσο και για πιθανές μεταγραφικές κινήσεις.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button