Βόλεϊ

Αλλάζει πασαδόρο ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι θα πορευτούν με διαφορετική πασαδόρο στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Άρης το καλοκαίρι έκανε την επιλογή της αναπληρωματικής πασαδόρου της Εθνικής Καναδά, Κιμ Ρομπάιγ, αλλά η έμπειρη «μαέστρος» δεν θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Η ομάδα δέχθηκε μία πάρα πολύ καλή -για τα δεδομένα του αθλήματος- πρόταση και θα συνεχίσει την καριέρα της στην Πόρτο. Αυτό ήταν επιθυμία και της ίδια καθώς ήθελε να αγωνιστεί στο CEV Cup αλλά και να πάρει την… αύξηση που θα της δώσουν οι Πορτογάλοι.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία καλή παίκτρια -για αυτό άλλωστε και η πρόταση-, η οποία στον Άρη δεν μπόρεσε να πιάσει το ταβάνι της. Οι τραυματισμοί της δεν την βοήθησαν να «βρεθεί» με την ομάδα και να δείξει όλο της το ταλέντο.

Αντί της Κιμ ο Άρης θέλει να πάρει παίκτρια ίδιας αξίας και πλέον το «στοίχημα» είναι να βρεθεί η κατάλληλη ώστε η ομάδα να εμφανιστεί βελτιωμένη στη συνέχεια.

Στον επόμενο αγώνα βασική θα παίξει η νεαρή Στάικου η οποία έχει δείξει κάποια θετικά δείγματα, παίζοντας στο 3-2 του Άρη με την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button