ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο ο Μάξι Λόπες – Τον αποχαιρέτησε ο Ιτούρμπε

Ο επιθετικός Μαξιμιλιάνο Λόπες, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Ρίβερ Πλέιτ και με καριέρα που τον οδήγησε σε συλλόγους όπως η Μπαρτσελόνα και η Μίλαν ανακοίνωσε χθες την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο.

«Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε να εκπληρώσω το όνειρό μου. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι… », χαιρέτησε ο Μάξι Λόπεζ από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο επιθετικός έλαβε αμέσως μέσω μηνυμάτων στο Instagram την αγάπη πολλών πρώην συναδέλφων και φίλων του. Μεταξύ άλλων και ο Χουάν Ιτούρμπε ευχήθηκε στον Αργεντινό.

Συγκεκριμένα, ο Ιτούρμπε που βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη ανέφερε στον Λόπεζ ότι «χάρηκα που έπαιξα μαζί σου Maxi! Τα καλύτερα για αυτά που έρχονται».

Ιτούρμπε και Λόπεζ είχαν υπάρξει συμπαίκτες στην Τορίνο το 2017.

Ο Λόπεζ γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 1984 και είναι 37 ετών, έκανε το ντεμπούτο του στην Primera de River το 2001 και στη συνέχεια έχτισε μια μακρά καριέρα που τον οδήγησε στη Μπαρτσελόνα και τη Μαγιόρκα. Μίλαν, Τορίνο, Σαμπντόρια, Κατάνια, Κιέβο Βερόνα και Κροτόνε και Γκρέμιο και Βάσκο ντα Γκάμα, ήταν μερικές από τις ομάδες του.

Η τελευταία του ομάδα ήταν η Σαμπενεντετέζε, από την τρίτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button