Ποδόσφαιρο

Δεν άντεξε στην πίεση και ηττήθηκε

Ο Άρης έχασε από την ΑΕΚ με 1-2

Ο Άρης ήταν μπροστά στο ημίχρονο με τέρμα του Μορόν, κάνοντας μια ικανοποιητική εμφάνιση, αλλά τελικά δεν πήρε κάτι από το ματς. Η ΑΕΚ “γύρισε” το παιχνίδι πιέζοντας πολύ στο β’ μέρος και κέρδισε με 1-2.

Καλό πρώτο ημίχρονο για τον Άρη και 1-0

Στο ξεκίνημα του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 2′ Ο Χουτεσιώτης έκανε σημαντική επέμβαση σε σουτ του Ελίανσον. Στην συνέχεια ο Άρης είχε μια καλή φάση. Στο 4′ ο Σαμόρα σούταρε και ο Αθανασιάδης πετάχτηκε στη γωνία του ενώ στο 23′ υπήρχε τριπλή φάση για τον Άρη. Ο Μορόν σούταρε και ο πορτιέρο απέκρουσε, το σουτ του Παναγίδη πήγε σε σώματα ενώ ακολούθησε σουτ του Μάνου.

Ο Σιμάνσκι έκανε δυνατό μαρκάρισμα στον Νταρίντα στο 35′ ενώ αμέσως μετά (36′) ο Μορόν έπιασε το σουτ μέσα στην περιοχή. Ο Αθανασιάδης απέκρουσε μετά από κόντρες και έγινε έλεγχος στη φάση για το αν η μπάλα πέρασε την γραμμή. Αυτό συνέβη και έτσι έγινε το 1-0. Στο 44′ η ΑΕΚ είχε μια μεγάλη στιγμή αφότου ο ρέφερι Βεργέτης δεν έδωσε φάουλ έξω από την περιοχή της “Ενωσης”. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση και από πλεονεκτική θέση ο Άμραμπατ έστειλε την μπάλα άουτ. Το ημίχρονο τελείωσε 1-0.

Ο Χουτεσιώτης προσπαθούσε, αλλά…

Στο 49′ η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Σιντιμπέ. Ο Πόνσε βρέθηκε απέναντι από τον Χουτεσιώτη, γύρισε την μπάλα και ο ανενόχλητος Σιντιμπέ εύκολα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σε μια κακή αντίδραση της άμυνας των “κιτρίνων”. Στο 57′ ο Σιμάνσκι έκανε την κεφαλιά και ο Χουτεσιώτης απομάκρυνε εντυπωσιακά, με τον Άρη να μην έχει μπει καλά στο β’ μέρος. Στο 61′ πάλι ο Έλληνας πορτιέρο αντέδρασε ιδανικά, αυτή την φορά σε σουτ του Aμραμπατ.

Στο 65′ ακυρώθηκε τέρμα του τελευταίου σε φάουλ που έγινε στον Ελληνα πορτιέρο ενώ υπήρχε και οφσάιντ. Ο τερματοφύλακας του Άρη “έβγαλε” και το σουτ του Ελίασον στο 66′. Η ΑΕΚ συνέχιζε να πιέζει και στο 84′ μετά από φάση διαρκείας, ο Άμραμπατ έκανε το 1-2. Στο 88′ ο Ρόουζ πάτησε τον Αραούχο και δόθηκε πέναλτι. σε μια φάση στην οποία ο Άρης ζήτησε φάουλ νωρίτερα, για σπρώξιμο στον Τσούρασεκ. Ετσι… ακυρώθηκε το πέναλτι, ωστόσο το ματς τελείωσε με 1-2.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Φατόρε, Ρόουζ (90+ Δεληζήσης), Μπράμπετς, Μοντόγια, Βερστράτε (46’ Τζούρασεκ), Νταρίντα (77’ Ζουλ), Μανού Γκαρθία (64’ Φετφατζίδης), Παναγίδης, Ζαμόρα, Μορόν (77’ Ανσαριφάρντ)

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (82’ Φερνάντες), Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (71’ Αραούχο), Γιόνσον, Τσούμπερ (82’ Λιούμπισιτς), Ελίασον (71’ Πινέδα), Άμραμπαντ, Πόνσε

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button