Ποδόσφαιρο

Η μεταγραφική συνέχεια

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρουμπέν Πάρντο, ενώ πιθανότατα εντός της ημέρας κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με τον Φραν Βέλεθ, με τους κιτρινόμαυρους να μην έχουν τελειώσει με τη μεταγραφική ενίσχυση.

Αυτές οι δύο λοιπόν δεν θα είναι και οι τελευταίες κινήσεις των κιτρινόμαυρων στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, το οποίο ολοκληρώνεται στις 11 Σεπτεμβρίου (και μετά υπάρχουν και οι ελεύθεροι).

Υπάρχει η υπόθεση του Σάπι Σουλεϊμάνοφ, με τον Άρη να αναμένει το οριστικό… ξεκαθάρισμα σχετικά με το τι ισχύει με την τιμωρία που του έχει επιβληθεί από την περσινή σεζόν, όταν και έπαιζε στο Ισραήλ (ενδεχομένως να υπάρχει υπόλοιπο 8 αγωνιστικών).

Ωστόσο, παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός ακόμη εξτρέμ, ανεξάρτητα του τι θα γίνει με τον Ρώσο ποδοσφαιριστή.

Επιπλέον, στο… κάδρο βρίσκεται και η ενίσχυση στη θέση “6”, ενώ η κατάληξη της υπόθεσης του Αντρέ Γκρέι κι αν τελικά επανενεργοποιηθεί, θα κρίνει και το αν τελικά θα γίνει κίνηση και για την απόκτηση ενός σέντερ φορ, για να πλαισιώσει τον Μορόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button