Ποδόσφαιρο

Μπουγαίδης: “Είναι συνέχεια στο μυαλό μου ο Άρης, είμαι σίγουρος ότι θα ζήσει και πάλι πολλές ένδοξες στιγμές”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Μαυρούδης Μπουγαίδης

Αναλυτικά όσα είπε στον Ιάσονα Μίσχο:

Αρχικά για το που βρίσκεται αυτήν την στιγμή ανέφερε:

Είμαι στην Πολωνία, έχουμε ακόμα μια αγωνιστική και μετά θα γυρίσω στην οικογένεια μου στην χώρα μας.

Για το εάν προτιμάει να βρίσκεται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό:

Έχω περάσει όμορφες στιγμές στο εξωτερικό αλλά και στην χώρα μου, προσπαθώ να κάνω την καλύτερη επιλογή, για το καλό το δικό μου και τις οικογένειας μου, η αλήθεια είναι ότι στις ομάδες που έχω αγωνιστεί στην χώρα μου έχω ζήσει δυσκολίες, όμως μου έχουν μείνει όλες οι στιγμές αξέχαστες.

Για το ότι ήταν “άτυχος” με την κατάσταση που ήταν ορισμένες ομάδες του:

Δεν ξέρω αν ήμουν άτυχος, εγώ θεωρώ ότι ήμουν τυχερός, μπορεί να ήμουν στις πιο δύσκολες στιγμές κάποιων ομάδων, αλλά το να φοράς την φανέλα του Άρη είναι τιμητικό για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον για εμένα που ήμουν στην ομάδα από μικρή ηλικία, αυτές οι στιγμές είναι ο οδηγός μου για να συνεχίζω, είναι απίστευτες εμπειρίες.

Για τις δυο θητείες του στον Άρη:

Η πρώτη φορά ήταν ανεπανάληπτη, γιατί έκανε πράγματα που δεν έχει κάνει άλλη ομάδα, με τις ομάδες που αγωνίστηκε και τις επιτυχίες που έκανε, ήταν απίστευτες.

Την δεύτερη φορά, όταν ήρθα στον Άρη σαν δανεικός από την Γρανάδα, ήξερα σε τι κατάσταση βρισκόταν η ομάδα αλλά το να αγωνίζεσαι για τον Άρη είναι τιμητικό, γνώριζα τις δυσκολίες αλλά το πίστευα και για αυτό και πήγα, αλλά μια ομάδα πρέπει να την στηρίζεις και να είσαι δίπλα της στις δύσκολες στιγμές, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Για το εάν τότε εξωαγωνιστικοί παράγοντες δεν άφησαν τον Άρη 

Μέσω…τηλεφώνου δεν γίνεται να το συζητήσουμε αυτό, δεν θα μας φτάσει η ώρα, το θέμα είναι ότι όλα εκείνα τα παιδιά προσπαθήσαμε, το πιστεύαμε και το δείξαμε μέσα στο γήπεδο, καταθέσαμε ψυχή ασχέτως αν μας αφήσανε ή όχι.

Για το ότι έχει ζήσει πολλές έντονες στιγμές παρόλο που είναι μόλις 25 χρονών:

Έχω ζήσει καλές και άσχημες στιγμές, δεν έχω μετανιώσει τίποτα όμως, πορεύομαι με αυτές, συνεχίζω, έχω ζήσει στα 25 μου πράγματα που άλλοι μπορεί να μην ζήσουν, κρατάω τα θετικά και συνεχίζω χρόνο με τον χρόνο.

Για το εάν ακόμα παρακολουθεί την ομάδα:

Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη μου και ο Άρης η ομάδα που με ανέδειξε, αυτοί που με πιστέψανε, ο πρώτος σύλλογος που με έκανε επαγγελματία, με σεβάστηκαν, υπήρχαν και άσχημες στιγμές αλλά δεν γίνεται να κρατήσεις κακία σε μια ομάδα που σε ανέδειξε, σε γέννησε.

Φυσικά ο Άρης είναι στο μυαλό μου συνέχεια, είμαι χαρούμενος για την άνοδο, η ομάδα έφτασε εκεί που έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια, και είμαι σίγουρος ότι ο Άρης θα ζήσει πολλές ένδοξες στιγμές όπως του αξίζει.

Για το ότι ο Άρης πρέπει να κοιτάει μόνο μπροστά:

Σίγουρα πρέπει να κοιτάει μόνο μπροστά, πρέπει όλα αυτό να αποτελέσει όμως ένα μάθημα, από εδώ και πέρα ο Άρης να κοιτάει μόνο μπροστά και να γραφτούν σελίδες με έντονα μεγάλα κεφαλαία γράμματα.

Για το αγωνιστικό κομμάτι:

Ο Άρης ήθελε να ανέβει, αλλά τα έδειξε και μέσα στο γήπεδο.

Το ότι οι παίκτες ήταν πιεσμένοι οι παίκτες ήταν λογικό, γιατί όταν παίζεις στον Άρη δεν γίνεται να μην είσαι πιεσμένος, όμως υπήρχε καλό κλίμα και αυτό βοήθησε να έρθει και η άνοδος.

Για τους στόχους που πρέπει να θέσει ο Άρης την νέα χρονιά:

Τους στόχους της ομάδας δεν μπορώ να τους κρίνω εγώ, σίγουρα όλος ο κόσμος θέλει τον Άρη στις πρώτες θέσεις, μακάρι να μπορέσει να υπάρξει μια δομή και η ομάδα να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Για τον Πάκο Ερέρα:

Δεν τον γνωρίζω, γνωρίζω όμως την Ισπανική φιλοσοφία, είναι κάτι κοινώς αποδεκτό το ότι είναι το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο, ας ελπίσουμε ο κόουτς να παίξει όντως τέτοιο ποδόσφαιρο.

Για τον κόσμο του Άρη:

Δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα απομακρυνθεί από την ομάδα, ήταν κοντά στα δύσκολα πόσο μάλλον τώρα, δεν μπορώ να βρω λέξεις αντίστοιχες με την δύναμη του λαού της ομάδας, είναι αυτό που σκέφτεται και κάθε παίκτης.

Για το πότε θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη:

Στην Θεσσαλονίκη θα επιστρέψω μετά το τελευταίο μου παιχνίδι που είναι αυτήν την Κυριακή.

Για το εάν η οικογένεια του είναι η “δύναμη του”:

Πάντα είναι κοντά μου, φύγανε την προηγούμενη εβδομάδα, τους έχω πάντα μαζί μου, χωρίς αυτούς όχι απλά δεν μπορώ να παίξω, δεν μπορώ να είμαι χαμογελαστός.

Αυτή η στήριξη που έχω από την γυναίκα μου εδώ και χρόνια, και τώρα από τον γιο μου το βλέπω και εγώ, ότι είμαι όλο και καλύτερα, όλο και πιο άνετος, η ποδοσφαιρική μου πορεία ανεβαίνει και νιώθω όλο και καλύτερα.

Για το εάν θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Άρη:

Μακάρι, μακάρι, η αλήθεια είναι ότι θα ήταν χαρά μου να είμαι στην ομάδα πριν ανέβει, θα ήθελα να το ζήσω αυτό γιατί οι τελευταίες στιγμές που έζησα στον Άρη ήταν αρνητικές, ο Άρης είναι μια ομάδα που θα έχει πάντα υλικό, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω γιατί έχω…ανοιχτούς λογαριασμούς, θα ήθελα να κλείσω τις σκέψεις μου με τον Άρη με κάτι θετικό.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button