Ποδόσφαιρο

Να σπάσει το… σερί του Τσιόλη

Οι κιτρινόμαυροι έχουν μπροστά τους έξι σημαντικούς αγώνες, σαφώς πρώτος στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη αλλά έχουν την ευκαιρία να σπάσουν και ένα ρεκόρ

Ο Άρης έχει δείξει ότι επέστρεψε σχεδόν με κάθε πιθανό τρόπο, δυνατό ξεκίνημα, σερί αγώνων χωρίς ήττα, νίκη με επιβλητική εμφάνιση σε ντέρμπι και ένα πολύ ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Αν λείπει ένα πράγμα από την φετινή σεζόν είναι ένα καλό σερί, και με έξι αγώνες να απομένουν είναι ίσως η ευκαιρία να σπάσει ένα ρεκόρ του 2011.

Τότε οι κιτρινόμαυροι μετά τον Κούπερ είχαν φέρει τον Γιάννη Μιχαλήτσιο στον πάγκο της ομάδας, πέντε αγώνες πριν το τέλος όμως μετά από μια εντός έδρας ήττα με αντίπαλο Ηρακλή αποχαιρέτησε τον κιτρινόμαυρο πάγκο και έδωσε την θέση του στον Σάκη Τσιόλη.

Τότε οι κιτρινόμαυροι των Μπομπαντίγια, Καστίγιο, Κόκε και με πέντε αγώνες να απομένουν τα έδωσαν όλα για όλα, καταγράφοντας ένα σημαντικό ρεκόρ: πέντε συνεχόμενες νίκες.

Ο Άρης κέρδισε κατά σειρά Κέρκυρα, Πανσεραικό, Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό Βόλου και Ξάνθη, χωρίς όμως να καταφέρουν τότε να κατακτήσουν την πέμπτη θέση λόγω των όσον συνέβησαν με τον Βόλο του Αχιλλέα Μπέου.

Φέτος σαφώς και το 6/6 δεν είναι αυτοσκοπός καθώς, με το πρόγραμμα όμως να ευνοεί τον Άρη, και με την ομάδα να έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε στο Χαριλάου αλλά και ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Παναθηναικό ο Άρης με αφετηρία τον αγώνα με τον Απόλλωνα μπορεί να βάλει πλώρη για ένα αν μη τι άλλο σημαντικό ρεκόρ.

Το ρεκόρ της συγκεκριμένης ομάδας που (σχεδόν) σίγουρα ο φετινός Άρης δεν θα σπάσει είναι των ανατροπών, καθώς στις πρώτες τέσσερις νίκες εκείνου του σερί ο Άρης είχε βρεθεί να χάνει πριν πάρει τα τρίποντα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button