Ποδόσφαιρο

Οι… πρώην: Έπαιξε και σε άλλον Άρη ο Μάρκο Αουρέλιο!

Την πορεία του Μάρκο Αουρέλιο μετά την αποχώρηση του από τον Άρη παρουσιάζει το YellowRadio.gr συνεχίζοντας το αφιέρωμα του στους πρώην παίκτες της ομάδας.

Το υπερατλαντικό ταξίδι με προορισμό την Ελλάδα έκανε ο Μάρκο Αουρέλιο το καλοκαίρι του 2007 για χάρη του Άρη ο οποίος τον απέκτησε από την Σαν Ζοάο.

Τι έκανε στον Άρη:

Ταυτίστηκε με μία από τις καλύτερες περιόδους της ομάδας την τελευταία εικοσαετία. Έπαιξε συνολικά 40 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα εξαιρετικό γκολ με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και ένα απευθείας φάουλ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Έπαιξε ακόμη στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και ήταν μέλος της ομάδας που απέκλεισε την Σαραγόσα.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Αρχικά γύρισε στην πατρίδα του για να παίξει σε Πορτουγκέζα και Ρίο Κλάρο. Το 2010 επέστρεψε στην Ελλάδα για να παίξει στην Βέροια όπου αγωνίστηκε για 28 αγώνες πριν μετακομίσει στην Κύπρο.

Εκεί έπαιξε σε 5 διαφορετικές ομάδες μεταξύ των οποίων και ο… Άρης! Όχι αυτό της Θεσσαλονίκης, αλλά αυτός της Λεμεσού στον οποίο ο Βραζιλιάνος θήτευσε δύο φορές παίζοντας 52 αγώνες και πετυχαίνοντας 7 γκολ.

Την καριέρα του την έκλεισε το 2018 σε ηλικία 35 χρονών στην Αλβανία, όπου αγωνίστηκε για έξι μήνες με την φανέλα της Λουφτέταρι.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button