Ποδόσφαιρο

Οι… πρώην: Έπαιξε μέχρι και Premier League ο Ρομπέρζ

Τα επόμενα βήματα του Βαλεντίν Ρομπέρζ μετά την αποχώρηση του από τον Άρη παρουσιάζει το YellowRadio.gr συνεχίζοντας το αφιέρωμα του στους πρώην παίκτες της ομάδας.

Στον Άρη ήρθε το 2008 ο Βαλεντίν Ρομπέρζ κάνοντας ουσιαστικά το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο μετά την παρουσία του στις δεύτερες ομάδες από Γκινγκάμπ και Παρί Σεντ Ζερμέν.

Τι έκανε στον Άρη:

Πρόλαβε να παίξει συνολικά 27 αγώνες με την κιτρινόμαυρη φανέλα στον ενάμιση χρόνο παραμονής του στον Άρη. Έδειξε ότι είχε καλά στοιχεία αλλά χρειαζόταν χρόνο. Τελικά αποχώρησε από την ομάδα τον Ιανουάριο του 2010.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Αρχικά έμεινε ένα εξάμηνο χωρίς ομάδα. Τότε βρέθηκε η Μαρίτιμο να του δώσει την ευκαιρία. Έπαιξε στην Πορτογαλία για 3 χρόνια παίζοντας 98 αγώνες και “κέρδισε” την μεταγραφή του στην Σάντερλαντ.

Τον πρώτο χρόνο δεν βρήκε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα και πήγε στην Γαλλία και την Ρεμς. Από εκεί επέστρεψε στην Σάντερλαντ το 2015 και κατάφερε να παίξει σε 13 παιχνίδιαλ, μεταξύ των οποίων 10 στην Premier League.

Το 2016 έφυγε από την Αγγλία και βρήκε το “σπίτι του” στον Απόλλωνα Λεμεσού. Στην Κύπρο έχει συνολικά 109 συμμετοχές και βρίσκεται εκεί μέχρι και σήμερα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button