Μπάσκετ

Οι… πρώην: Έπαιξε στην Λατινική Αμερική ο Ντέιβις και πλέον ετοιμάζει τους διαδόχους του!

Το YellowRadio.gr συνεχίζει το αφιέρωμα του στους πρώην παίκτες της ομάδας και σήμερα αναφέρεται στον Ρόλαντ Ντέιβις

Με δύο χρόνια κολεγιακού μπάσκετ, κάποιες παρουσίες σε summer league και τίποτα το εξαιρετικό ο Ρόλαντ Ντέιβις ήρθε στον Άρη την σεζόν 2011-12 θέλοντας να δώσει νέα πνοή στην καριέρα του.

Τι έκανε στον Άρη:

Είχε μία αρκετά… τίμια χρονιά. Πετύχαινε κατά μέσο όρο 10,4 πόντους σε πρωτάθλημα και Γιούροκαπ, με τα ποσοστά του όμως να μην είναι τα αναμενόμενα (41% εντός ρακέτας, 30% έξω από τα 6,75).

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Έπαιξε μόλις σε τέσσερις ακόμη ομάδα, αλλά… γύρισε ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη. Πήγε στην Αργεντινή και την Σαν Μαρτίν, βρέθηκε στην κρύα Ουκρανία και την Ντίπρο ενώ έπαιξε και στην Πολωνία.

Το 2015 έπαιξε και στο Κόσοβο με την φανέλα της Πέτζα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν “διψήφιος” σε όλες του τις σεζόν.

Πλέον έχει όπως ο ίδιος λέει τον ρόλο του… πατέρα-γυμναστή-προπονητή και ετοιμάζει τα παιδιά του για να παίξουν μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button