Ποδόσφαιρο

Οι… πρώην: Στα ημι-επαγγελματικά της Αγγλίας ο Ντέιλι εδώ και επτά χρόνια

Την πορεία του Ίαν Ντέιλι μετά την αποχώρηση του από τον Άρη παρουσιάζει το YellowRadio.gr συνεχίζοντας το αφιέρωμα του στους πρώην παίκτες της ομάδας.

Από την U18 της Μάντσεστερ Σίτι απέκτησε το καλοκαίρι του 2009 ο Άρης τον Ιρλανδό Ίαν Ντέιλι.

Τι έκανε στον Άρη:

Τον κόσμο να απορεί για τον λόγο που αποκτήθηκε. Έπαιξε συνολικά οκτώ παιχνίδια χωρίς να βρει ξεκάθαρο ρόλο ή να εντυπωσιάσει με το ταλέντο του. Συνολικά ξεπέρασε τα 45 λεπτά συμμετοχής μόλις τρεις φορές.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Αρχικά προσπάθησε να στεριώσει στην Ισπανία και την Κάντιθ δίχως επιτυχία. Μετά από ένα εξάμηνο στην Ιβηρική χερσόνησο επέστρεψε στην Ιρλανδία και την Σεντ Πάτρικ. Εκεί έπαιξε 36 αγώνες σε ενάμιση χρόνο, προτού πάρει μεταγραφή στην Αγγλική Μπρόμλεϊ, ομάδα πέμπτης κατηγορίας.

Ούτε εκεί όμως βρήκε το σπίτι του και μετά από ένα εξάμηνο μετακόμισε στην Χάστινγκς Γιουνάιτεντ, ημι-επαγγελματική ομάδα της Αγγλίας, ενώ έχει αγωνιστεί σε Κρέι Γουόντερερς και Ντούλγουιτς Άμλετ έχοντας μείνει πλέον μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button