Ποδόσφαιρο

Οι… πρώην: Στα πιο δύσκολα της Ρίβερ ο Αράνο, έζησε τον υποβιβασμό και την παρουσία στην β’ Αργεντινής

Το YellowRadio.gr συνεχίζει το αφιέρωμα του στους πρώην παίκτες του Άρη, και σήμερα αναφέρεται στον Κάρλος Αράνο και την πορεία του μετά την αποχώρηση του από τους κιτρινόμαυρους.

Μετά από παρουσίες σε Αργεντινή (Ρασίνγκ, Ουρακάν), Ιταλία (Σιένα, Περούτζια) αλλά και Ισπανία (Πολυντεπορτίβο Εχίδο) ο Κάρλος Αράνο ήρθε στον Άρη το καλοκαίρι του 2009.

Τι έκανε στον Άρη:

Αγωνίστηκε συνολικά 35 αγώνες στο αριστερό άκρο της άμυνας των κιτρινόμαυρων. Στο διάστημα αυτό έδειξε πως είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος και βοήθησε την ομάδα να εξασφαλίσει την έξοδο της στην Ευρώπη αλλά και να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Γύρισε πίσω στην Αργεντινή για λογαριασμό της Ρίβερ Πλέιτ. Εκεί έζησε το την εφιαλτική χρονιά του υποβιβασμού της Ρίβερ, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν έναν αιώνα ιστορίας.

Ήταν μέλος των “εκατομμυριούχων” στην επάνοδο τους στην πρώτη κατηγορία την αμέσως επόμενη σεζόν, και τελικά αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2013, έχοντας συνολικά 26 συμμετοχές στην ομάδα του Μπουένος Αίρες.

Ακολούθησε η επιστροφή του στην Ουρακάν για 1,5 χρόνο και στην συνέχεια έπαιξε στην Μπαράκας μέχρι τον Ιανουάριο του 2017 όταν και κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 36 ετών.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button