Ποδόσφαιρο

Το 15λεπτο της ελπίδας και η… κατάρρευση!

Η εικόνα του Άρη στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου είναι ελπιδοφόρα, αλλά χρειάζεται σίγουρα μεγαλύτερη διάρκεια, γιατί από ένα σημείο και μετά η ομάδα… χάθηκε μέσα στο γήπεδο.

Ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, με την είσοδο του Πάρντο στη θέση του Οντουμπάζιο και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο για 15 λεπτά πλησίασε στην ανατροπή, αλλά μόλις δέχθηκε το δεύτερο γκολ, μετά κατέρρευσε.

Οι κιτρινόμαυροι ισοφάρισαν με το πανέμορφο γκολ του Ρούμπεν Πάρντο και είχαν την ευκαιρία μέσα σε λίγα λεπτά να πάρουν το προβάδισμα, αλλά το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Ο Άκης Μάντζιος δήλωσε μετά το ματς: “Σε αυτή την περίοδο δεν είμαστε έτοιμοι να παίξουμε συνεχόμενα παιχνίδια σε υψηλό τέμπο. Παράλληλα κάποιοι παίκτες είναι πίσω, ενώ υπάρχουν και τραυματισμοί”.

Αυτή είναι η πραγματικότητα για μία ομάδα που έχει πολλά νέα πρόσωπα και φαίνεται ότι από ένα σημείο και μετά… κλάταρε στον αγωνιστικό χώρο, πληρώνοντάς το κόντρα σε ένα πιο ποιοτικό αντίπαλο.

Το θέμα είναι οι κιτρινόμαυροι να πάρουν το τρίποντο κόντρα στην Κηφισιά και από κει και πέρα να δουλέψουν στη διακοπή, για να μπορέσουν να αυξήσουν το χρονικό διάστημα της καλής τους απόδοσης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button