Ερασιτέχνης

Δεν συνεχίζουν Σπυριδωνίδης-Παπαδίνας στο γυναικείο ποδόσφαιρο

Δεν θα βρίσκονται στον Άρη την επόμενη χρονιά ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας του γυναικείου ποδοσφαίρου Γιώργος Σπυριδωνίδης όπως και ο άμεσος συνεργάτης του Σάκης Παπαδίνας όπως αποφασίστηκε κοινή συναινέσει από τις δυο πλευρές

Αναλυτικά:

Ο Α.Σ. Άρης ανακοινώνει ότι ο προπονητής κ.Σπυριδωνίδης καθώς και ο άμεσος συνεργάτης του κ.Παπαδίνας αποτελούν εδώ και λίγη ώρα κοινή συναινέσει παρελθόν από την ομάδα μας λόγω επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Ο κ.Σπυριδωνίδης και ο κ.Παπαδίνας αποτέλεσαν εκ των μακροβιότερων προπονητών αφού καθοδήγησαν την ομάδα μας για περίπου 2,5 χρόνια.

Ανέλαβαν τις τύχες του Άρη σε πολύ δύσκολες στιγμές, και με σκληρή δουλειά και μεγάλη προσήλωση στον στόχο είχε θέσει ο σύλλογος ανταπεξήλθαν στο έπακρο.

Έβαλαν τις “βάσεις” και η ανοδική πορεία του τμήματος μας και τα αποτελέσματα δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης για την δουλειά τους.

Άπαντες στην οικογένεια του Άρη αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον άνθρωπο και προπονητή Γιώργο Σπυριδωνίδη, και τον άμεσο συνεργάτη του Σάκη Παπαδίνα για όσα προσέφεραν και όσα πέτυχαν με την ομάδα μας.

Ο Α.Σ. Άρης και ο υπεύθυνος του τμήματος κ.Βουτσάς τους εύχονται καλή συνέχεια και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button