Ποδόσφαιρο

Ντιγκινί ο… αλάνθαστος της άσπρης βούλας

Παρά την περσινή “κατάρα” των πέναλτι ο Νικολά Ντιγκινί ήταν απόλυτα ψύχραιμος όποτε χρειάστηκε να εκτελέσει από τα 11 βήματα

Για περίπου μια σεζόν ο Άρης έψαχνε τον κατάλληλο παίκτη για τις εκτελέσεις των πέναλτι, ο Νικολά Ντιγκινί φαίνεται να βάζει σοβαρή υποψηφιότητα, μετά και το γκολ του με την ΑΕ Λεμεσού.

Ο Γάλλος στο διάστημα παρουσίας του στον Άρη έχει αποδειχθεί άψογος εκτελεστής πέναλτι, ενώ είναι ο μόνος που μετράει το “απόλυτο”.

Για πρώτη φορά την ευθύνη της εκτέλεσης της εσχάτης των ποινών πήρε ο 31χρονος στον αγώνα κυπέλλου με τον Εργοτέλη, όπου ακόμη και αν το αποτέλεσμα της ομάδας ήταν το χειρότερο δυνατό, ο ίδιος εκτέλεσε με ψυχραιμία και σκόραρε από την άσπρη βούλα.

Η δεύτερη εκτέλεση πέναλτι ήρθε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου ούτε εκεί δυσκολεύτηκε, ανοίγοντας τον δρόμο για την επικράτηση του Άρη με 5-0 επί της “ελαφράς ταξιαρχίας”.

Στον αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού πλέον ο Ντιγκινί έκανε το 3/3 δείχνοντας ότι είναι άξιος εμπιστοσύνης όποτε έρχεται το “ευαίσθητο” ζήτημα της εκτέλεσης ενός πέναλτι.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button