Ποδόσφαιρο

Οι… πρώην: Γύρισε την μισή Αμερική ο Γκρατσιάν, δεν έπαιξε ξανά στην Ευρώπη

Στην πορεία που χάραξε ο Λεάντρο Γκρασιάν μετά το πέρασμα του από τον Άρη αναφέρεται σήμερα το YellowRadio.gr συνεχίζοντας το αφιέρωμα του στους πρώην παίκτες της ομάδας.

Τον δανεισμό του Λεάντρο Γκρασιάν από την Μπόκα Τζούνιορς ανακοίνωσε ο Άρης το 2009, σε ένα από τα μεγάλα “μπαμ” της ομάδας εκείνη την περίοδο.

Τι έκανε στον Άρη:

Κέρδισε επάξια τον τίτλο μίας από τις πιο απογοητευτικές μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου. Οι απαιτήσεις ήταν υψηλές και οι εμφανίσεις του πολύ κατώτερες του αναμενομένου.

Έπαιξε συνολικά 13 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας μία ασίστ στο παιχνίδι του κυπέλλου απέναντι στον Ασπρόπυργο.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Αρχικά δεν επέστρεψε ποτέ στην Ευρώπη. Φάνηκε ότι ήταν πιο άνετος στην Λατινική. Αγωνίστηκε στην Αργεντινή σε Ιντεπεντιέντε και Κολόν ενώ στην συνέχεια αποφάσισε να φύγει και πάλι από την χώρα του.

Έπαιξε κατά σειρά σε Χιλή, Μεξικό, Εκουαδόρ, Κολομβία και Παραγουάη, πριν επιστρέψει στην Αργεντινή και την Σαν Μαρτίν.

Την καλύτερη σεζόν του την έκανε στην Ιντεπεντιέντε με 42 σεζόν, 2 γκολ και 8 ασίστ ενώ θετική παρουσία είχε στην Χιλή και την Κομπρελόα όπου είχε 23 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button