Μπάσκετ

Οι… πρώην: Παραμένει παραγωγικός στα 35 του ο Μπάβτσιτς

Την πορεία του Έντιβ Μπάβτσιτς μετά την αποχώρηση του από τον Άρη παρουσιάζει το ΥelloRadio.gr συνεχίζοντας το αφιέρωμα του στους πρώην παίκτες της ομάδας.

Μετά από ορισμένες παρουσίες στα Σάμερ Λιγκ του ΝΒΑ, σε Γιούροκαπ αλλά και Ευρωλίγκα ήρθε στον Άρη στα μέσα της σεζόν 2010-11.

Τι έκανε στον Άρη:

Αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια κανονικής διάρκειας και άλλα 11 στα πλέι-οφ. Συνολικά είναι 9,6 πόντους με 50,6% στα δίποντα και 36,8% στα τρίποντα.

Είχε μία θετική παρουσία, αλλά όχι αρκετή ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Ο Άρης αφού απέκλεισε το Μαρούσι έχασε εύκολα 3-0 από τον Ολυμπιακό ενώ ηττήθηκε στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς με τον ΠΑΟΚ.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Bρέθηκε για τρεις ακόμη σεζόν στην Ελλάδα, δύο από αυτές στον ΚΑΟΔ και μία στον Απόλλωνα Πάτρας. Ακόμη αγωνίστηκε στην Λιμόζ, την Κρεμόνα σε Γαλλία και Ιταλία, ενώ πήγε ακόμη στην Πιρστίνα στην Βαλκανική Λίγκα και στην Ουγγρική Σοκρόν με την οποία έπαιξε και στο Γιούροκαπ έχοντας 15 πόντους ανά αγώνα.

Για τις τρεις τελευταίες σεζόν αγωνίζεται στην Klosterneuburg Dukes έχοντας 11,3 πόντους κατά μέσο όρο συνολικά.

Φέτος η ομάδα του βρισκόταν στην πρώτη θέση του Αυστριακού πρωταθλήματος, μέχρι την διακοπή.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button