Μπάσκετ

Έκαναν… φτερά τα εισιτήρια με την Ουλμ, ζήτησε κι άλλα ο Άρης, αλλά…

Η Ουλμ έβαλε εμπόδιο στον Άρη και στον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων με αποτέλεσμα αυτά που πήραν οι κιτρινόμαυροι να μην αρκούσαν για τις ανάγκες του κόσμου της.

Ακόμα και τα 290 εισιτήρια να έπαιρνε η ΚΑΕ, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο, αυτά δεν θα έφταναν για να καλύψουν τις ανάγκες χορηγών, κατόχων διαρκείας και κόσμου.

Η γερμανική ομάδα έβαλε περισσότερα εμπόδια στους κιτρινόμαυρους όταν διάθεσε από μόνη της σχεδόν τα μισά εισιτήρια δίχως να έχει τη γνώση η ΚΑΕ Άρης. Κάπως έτσι, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ, ενημερώθηκε από τη γερμανική ομάδα ότι τα εισιτήρια που απομένουν από την αρχική συμφωνία, είναι σχεδόν τα μισά.

Τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι του Άρη ήρθαν σε επικοινωνία με την γερμανική ομάδα για να έχουν κι άλλα εισιτήρια, αλλά το αίτημά τους έπεσε στο κενό!

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button