Μπάσκετ

Οι αντίπαλοι του Άρη στο Fiba Europe Cup: Η Λέφσκι και τα δυο “ερωτηματικά”

Τους αντιπάλους της για το Fiba Europe Cup περιμένει να μάθει η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου

Οι κιτρινόμαυροι θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στις 17 Οκτωβρίου στην δεύτερη τη τάξη διοργάνωση της Fiba και περιμένουν να μάθουν τους δυο από τους τρεις αντιπάλους τους.

Αυτήν την στιγμή στο “Group G” μαζί με τον Άρη βρίσκεται η Λέφσκι Λουκόιλ, ομάδα που αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Champions League.

Εκτός από την Λουκόιλ στον όμιλο των κτιρινόμαυρων έχει οριστεί να αγωνιστεί και η Γερμανική Μπαιρόιτ, η οποία όμως θα αγωνιστεί στα playoffs του Champions League με αντίπαλο την Πολωνική Τορούν, κάτι που σημαίνει ότι εφόσον οι Γερμανοί προκριθούν στους ομίλους της διοργάνωσης το “κενό” θα πρέπει να καλυφθεί με κάποιον άλλον τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον η Μπαιρόιτ αποκλείσει την Τορούν στον όμιλο του Άρη δεν θα βρεθούν οι Πολωνοί καθώς δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Europe Cup.

Τέλος ο Τέταρτος αντίπαλος του Άρη θα είναι είτε η Φιλανδική Κατάγια, ομάδα που απέκλεισε την Ρόζα Ράντομ στον πρώτο γύρο των προκριματικών του Fiba Europe Cup, είτε η Βουλγαρική Ρίλσκι, καθώς οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 3 και 10 Οκτωβρίου.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button