Μπάσκετ

Ενδιαφέρεται για Omar Prewitt ο Άρης

Για τον 23χρονο φόργουορντ που έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα του ενδιαφέρεται ο Άρης.

Ο ύψους 201 εκατοστών φόργουορντ πέρασε τα κολεγιακά του χρόνια στο William & Mary όπου σε 4 σεζόν και 126 αγώνες ξεκίνησε 93 φορές ως βασικός. πετυχαίνοντας κατά μέσο όρο 14,5 πόντους με σταθερά καλά ποσοστά (54,5 εντός παιδιάς, 35,3 στα τρίποντα) ενώ είχε επίσης 5,1 ριμπάουντ και 2,5 assists μ.ο. .

Την φετινή χρονιά έκανε για πρώτη φορά το υπερ-ατλαντικό ταξίδι για την Ευρώπη και την Λιθουανία όπου προ στιγμήν έχει αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια με την φανέλα της Siauliai σε Λιθουανία και Βαλτική λίγκα πετυχαίνοντας 9,2 πόντους ανά παιχνίδι με 46,2% εντός ρακέτας και 37% πίσω από τα 6.75 ενώ στα 20 λεπτά που αγωνίζεται κατά μέσο όρο προλαβαίνει επίσης να μαζέψει 3,9 “σκουπίδια” και να μοιράσει 1,7 assists.

Ο Αμερικάνος βρίσκεται στην Siauliai την δεδομένη χρονική στιγμή, επιθυμεί όμως να αποχωρήσει με τον Άρη να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button