Μπάσκετ

Λιχναράς: “Θετική η ΕΟΚ για την αναδιάρθρωση, όπως και το υπουργείο”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Yellownews” φιλοξενήθηκε ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας του Λαυρίου, Άρης Λιχναράς

Αναλυτικά όσα είπε στους Χρήστο Γκάλη και Δημήτρη Οσσανλή:

Για την θέση που έχει στο Λαύριο:

Έβγαλα μια διευκρινιστική ανακοίνωση, δεν είμαι αντιπρόεδρος στην ΚΑΕ Λαύριο, ούτε έχω κάποια διοικητική θέση σε οποιαδήποτε ΚΑΕ. Νομικός σύμβουλος, βεβαίως.

Για τους λόγους για τους οποίους έγινε η πρόταση για την αναδιάρθρωση:

Έπρεπε να διορθωθεί η κατάφωρη αδικία. Για εμάς και πολλές ΚΑΕ έγινε αλλοίωση πρωταθλήματος.

Για το αν είναι θετική η ΕΟΚ και το υπουργείο:

Έγινε ερώτηση από διάφορα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ αν η ΕΟΚ είναι σύμφωνη για την αναδιάρθρωση. Ο κ.Γαλατσόπουλος μας είπε “ναι, έχουμε την πληροφόρηση ότι είναι θετική, όπως και το υπουργείο αθλητισμού”.

Για το όσα βγήκε προς τα έξω ότι είπε:

Μπλέχτηκα στην… δύνη των δεινοσαύρων, με αποτέλεσμα να βγαίνει προς τα έξω ότι είπα πράγματα που ποτέ δεν είπα.

Ρωτήθηκα ως νομικός αν η προσφυγή του Ολυμπιακού είναι σωστή. Απάντησα πως αρχικά δεν γνωρίζω το δικόγραφο, και σε δεύτερο ερώτημα που τέθηκα είπα πως υπήρχε η δυνατότητα να ζητηθεί αναβολή της υπόθεσης.

Για το πότε περιμένουμε την απόφαση για τον Ολυμπιακό:

Μπορεί η απόφαση να βγει σήμερα, μπορεί αύριο, μπορεί και σε μια εβδομάδα. Από την εμπειρία που έχω, σε κατεπείγουσες περιπτώσεις το ΑΣΕΑΔ μπορεί να βγάλει απόφαση αμέσως, ή σήμερα το βράδυ και να δημοσιευτεί αύριο το πρωί.

Για το αν είναι αισιόδοξος για την συνέχεια:

Φοβάμαι ότι η διαμάχη και η αντιπαλότητα είναι τόσο βαθιά που δεν είμαι αισιόδοξος. Αν παραμεριστούν διάφορες απόψεις από κάθε πλευρά, τότε μπορεί να προχωρήσει το πρωτάθλημα.

Για την διαιτησία:

Όσο και να λέει ο καθένας ότι νομίζει, ο ΕΣΑΚΕ θα αποφασίσει με μια πλειοψηφία. Από την στιγμή που ο ΕΣΑΚΕ κάνει το πρωτάθλημα, πληρώνει θα πρέπει να γίνει σεβαστή η άποψη του.

Για την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση:

Όλες οι ομάδες συμφώνησαν, με μόνο αστερίσκο να μην υπάρχουν συγκρουόμενες ρήτρες.

Για την πρόταση που έστειλε ο κ.Λιόλιος, ώστε να αυτά που θέλει ο ΕΣΑΚΕ δεν γίνουν δεκτά να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα:

Θα γίνει πάλι σύσκεψη, και θα αποφασίσουν οι πολλοί. Δεν αποφασίζει ένας, δεν υπάρχουν τέτοια τελεσίγραφα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button